Προμηθευτές

Home   /   Προμηθευτές

 Προμηθευτές

Η εταιρία μας, δραστηριοποιούμενη στο χώρο του βιομηχανικού εξοπλισμού από τον Οκτώβριο του 2016 και όντας η ιστορική συνέχεια της TEXNOMATIK CONTROL AEBE με επιτυχημένη παρουσία 25 και πλέον ετών στο χώρο, έχει εστιάσει κυρίαρχα στις πολυετείς αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλους Ευρωπαϊκούς Οίκους.

Έτσι, καταφέραμε να εμπορευόμαστε εδώ και τρεις δεκαετίες τα πιο ποιοτικά πνευματικά & υδραυλικά συστήματα, αεροσυμπιεστές, και συστήματα κενού , Ευρωπαϊκής παραγωγής και πιστοποίησης , προερχόμενα στο 95% από την Ιταλία και τη Γερμανία.

Τα καταξιωμένα εργοστάσια παγκόσμιας εμβέλειας και αξιοπιστίας των οποίων είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι αποτελούν σημαντικό και διαρκές κομμάτι της ταυτότητας μας και αιτία ύπαρξης πλήθους ευχαριστημένων πελατών.

 

Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα προϊόντων της εταιρίας μας που προέρχεται από αποκλειστικές συνεργασίες και αντιπροσωπείες περιλαμβάνει :

  • Σταθμούς παραγωγής πεπιεσμένου αέρα για βιομηχανικές εφαρμογές (αεροσυμπιεστές) : από την εταιρία ALMIG KOMPRESSOREN προμηθευόμαστε Γερμανικούς κοχλιοφόρους, εμβολοφόρους και Oil free αεροσυμπιεστές για βιομηχανική χρήση , καθώς και ξηραντές, αεροφυλάκια και φίλτρα.
  • Πνευματικούς αυτοματισμούς : από τις εταιρίες CAMOZZI και OMAL προμηθευόμαστε αυτοματισμούς αέρος όπως έμβολα, ηλεκτροβαλβίδες, ρακόρ, ρυθμιστές, προπαρασκευαστές, φίλτρα, αλλά και βάνες σε ευρύτατη γκάμα καθώς και ενεργοποιητές πνευματικούς και ηλεκτρικούς.
  • Συστήματα κενού : από την εταιρία VUOTOTECNICA εμπορευόμαστε όλο το πρόγραμμα συστημάτων κενού για βιομηχανική χρήση όπως βεντούζες, αντλίες, γεννήτριες, βαλβίδες αλλά και πλήρη συστήματα κενού.
  • Υδραυλικά συστήματα για τη βιομηχανία και για οχήματα : για τα οχήματα (φορτηγά και ανατρεπόμενα) διαθέτουμε πλήρες πρόγραμμα υδραυλικών εξαρτημάτων της Ιταλικής εταιρίας OMFB Hydraulics όπως σασμανάκια, άξονες μετάδοσης, χειριστήρια , μιζαντλίες, δοχεία λαδιού, βαλβίδες, υδραυλικά συγκροτήματα και πολλά ακόμα. Για τη βιομηχανία προσφέρουμε τεράστιο εύρος ηλεκτρουδραυλικών συστημάτων της εταιρίας ATOS Hydraulics όπως αντλίες, βαλβίδες , κυλίνδρους , επίσης φίλτρα υδραυλικού για βιομηχανική χρήση της MP FILTRI, γραναζωτές αντλίες και χειριστήρια της SALAMI, μειωτήρες  και βίντσια ανύψωσης από τις εταιρίες DANA BREVINI και DINAMIC OIL.