Πεπιεσμένος αέρας σε άλλο επίπεδο!

Home   /   New Post   /   Πεπιεσμένος αέρας σε άλλο επίπεδο!

Πεπιεσμένος αέρας σε άλλο επίπεδο!

Στη σύγχρονη εποχή, η ενεργειακή απόδοση είναι το σημείο κλειδί όταν πρόκειται για παροχή πεπιεσμένου αέρα για βιομηχανική χρήση. Με την τεχνολογία συμπίεσης 2 σταδίων, η ALMiG θέτει ένα νέο πρότυπο στην ενεργειακή απόδοση. Χρησιμοποιώντας δύο κοχλίες, συνδεδεμένους μεταξύ τους, επιτυγχάνεται μια υψηλότερου επιπέδου απόδοση.

Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τη νέα σειρά συμπιεστών G-Drive T από την ALMiG, η οποία μεγαλύτερη παροχή αέρα με χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος, σε σύγκριση με έναν αντίστοιχο αεροσυμπιεστή ενός σταδίου. Οι χαμηλές ταχύτητες περιστροφής και οι χαμηλότερες διαφορές εσωτερικής πίεσης στα στάδια του αεροσυμπιεστή αυξάνουν την αποδοτικότητα, την αξιοπιστία και τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Με τον κοχλιοφόρο αεροσυμπιεστή δύο σταδίων, υπάρχει μια τεχνολογία που δεν μπορεί να παραβλεφθεί στο μέλλον. Η απόδοση τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ένα χαμηλό επίπεδο ήχου και χαμηλό κόστος επισκευής, καθιστά την τεχνολογία δύο σταδίων πολύ ενδιαφέρουσα για τους βιομηχανικούς χρήστες πεπιεσμένου αέρα.

Ο αεροσυμπιεστής G-Drive T200 από την ALMiG που παρουσιάζεται στην Έκθεση Hannover Messe, προσφέρει όλα αυτά τα οφέλη, καθώς και ένα συμπαγές αποτύπωμα λόγω του καλά μελετημένου σχεδιασμού του. Με βάση τις απαιτήσεις της εγκυκλίου Βιομηχανία 4.0, η οθόνη του αεροσυμπιεστή έχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για να επικοινωνεί με τα κοινά συστήματα βιομηχανικών εταιρειών.
Ή απλά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία cloud για να παρακολουθήσετε τον αεροσυμπιεστή σας από οπουδήποτε!