Η ALMiG επεκτείνει την oil free γκάμα της με τη σειρά SCROLL

Home   /   Νέα   /   Η ALMiG επεκτείνει την oil free γκάμα της με τη σειρά SCROLL

Νέα σειρά oil free αεροσυμπιεστών!

Η νέα, αποδοτική σειρά Scroll στη γκάμα αεροσυμπιεστών 4-15kW είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς βελτίωσης των ερευνών της ALMiG. Ο αεροσυμπιεστής SCROLL παρέχει 100% μη λιπαινόμενο πεπιεσμένο αέρα για πολύ ευαίσθητες εφαρμογές.
Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι τα χαμηλά λειτουργικά κόστη, η μικρή βάση έδρασης και το πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου.
Η σειρά Scroll αναπτύχθηκε για εφαρμογές όπου είναι απολύτως απαραίτητος ο καθαρός και μη λιπαινόμενος συμπιεσμένος αέρας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για κλάδους όπως η Ιατρική, η Φαρμακευτική, τα Εργαστήρια, τα Τρόφιμα και Ποτά.

Πεπιεσμένος αέρας με μοναδικό σχεδιασμό!
Η σειρά αεροσυμπιεστών με κλιματιζόμενο αέρα είναι εξοπλισμένη με ένα ή περισσότερα μη λιπαινόμενα στοιχεία scroll (κύλισης) 3.7kW. Αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούν δύο διεμπλεκόμενους κυλίνδρους για να συμπιέσουν τον εισερχόμενο αέρα χωρίς καθόλου λίπανση.

Η ALMiG προσφέρει τέσσερα μοντέλα σε αυτή τη σειρά: Scroll 04 / Scroll 08 / Scroll 11 / Scroll 15

Ξεκινώντας με ένα στοιχείο κύλισης στο Scroll 04, ο αριθμός των χρησιμοποιούμενων στοιχείων αυξάνεται έως τα 4 στοιχεία στο Scroll 15. Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για τον πελάτη, διότι σε περίπτωση διακύμανσης στις ανάγκες παροχής αέρα, μόνο τα απαραίτητα στοιχεία κύλισης είναι ενεργοποιημένα. Αυτό εξασφαλίζει πολύ χαμηλότερα ενεργειακά κόστη.

Με την έξυπνη ενσωματωμένη οθόνη λειτουργίας, διασφαλίζεται ότι η ενέργεια καταναλώνεται μόνο όταν απαιτείται πεπιεσμένος αέρας. Επιπλέον, η χρήση υψηλής απόδοσης κινητήρων premium IE3 βελτιώνει επιπλέον τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας. Τα νέα μοντέλα αεροσυμπιεστών μπορούν να καλύψουν ανάγκες πεπιεσμένου αέρα από 0,41 έως 1,64 m3 / min. Με πολλαπλούς αεροσυμπιεστές συνδεδεμένους μεταξύ τους, είναι δυνατή η κάλυψη και ακόμη υψηλότερων απαιτήσεων σε αέρα.

Λόγω του μοναδικού σχεδιασμού του και της χρήσης αποδεδειγμένων και υψηλής ποιότητας υλικών, η σειρά Scroll όχι μόνο παρέχει μια πολύ μικρή βάση έδρασης, αλλά έχει και ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου στην αγορά με μόνο 61 dB (A). Ο σχεδιασμός του επιτρέπει την πολύ εύκολη πρόσβαση στο μηχάνημα για εκτέλεση επισκευών και service.

Περιληπτικά
Με την εισαγωγή της σειράς Scroll, η ALMiG επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της με 100% μη λιπαινόμενους (oil-free) αεροσυμπιεστές και προσφέρει μια ανταγωνιστική, ενεργειακά αποδοτική γκάμα αεροσυμπιεστών με τα υψηλότερα πρότυπα. Εάν χρειαστεί, η σειρά Scroll προσαρμόζεται στις διαφορετικές απαιτήσεις αέρα ενώ εξαιτίας του σχεδιασμού του, παραμένει ένας συμπαγής και ήσυχος αεροσυμπιεστής.

2 thoughts on “Η ALMiG επεκτείνει την oil free γκάμα της με τη σειρά SCROLL

Comments are closed.