Συσκευασία 2018 : αυτοματισμοί αέρος και κενού τελευταίας τεχνολογίας, ανυπέρβλητης ποιότητας!

Home   /   Νέα   /   Συσκευασία 2018 : αυτοματισμοί αέρος και κενού τελευταίας τεχνολογίας, ανυπέρβλητης ποιότητας!

Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε για ακόμα μία χρονιά η παρουσία της εταιρίας μας στη διεθνή έκθεση Συσκευασία 2018!!

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας στις 12-15 Οκτωβρίου 2018.

Η εταιρία μας ξεχώρισε με ένα περίπτερο 35 τμ., αναδεικνύοντας τη μεγάλη γκάμα προϊόντων πεπιεσμένου αέρα και βιομηχανικού αυτοματισμού που διαθέτουμε, κατάλληλα για μηχανήματα και εγκαταστάσεις μεταποίησης και συσκευασίας τροφίμων, ποτών κλπ.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανολόγους της ομάδας μας, αλλά και να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα μας προηγμένης τεχνολογίας.

Στο περίπτερο μας παρουσιάσαμε κοχλιοφόρο αεροσυμπιεστή τύπου COMBI του Γερμανικού Οίκου ALMIG KOMPRESSOREN, ρομποτικό σύστημα κίνησης ηλεκτρικών εμβόλων (robot gantry) του Ιταλικού Οίκου CAMOZZI Automation, ρομποτική κονσόλα λειτουργικής απεικόνισης των συστημάτων κενού του Ιταλικού Οίκου VUOTOTECNICA , πνευματικές και χειροκίνητες βάνες με ενεργοποιητές του Ιταλικού Οίκου OMAL αλλά και τη νέα σειρά πλευρικών φυσητήρων με κινητήρα ΙΕ3 του Ιταλικού Οίκου FPZ!

Μέχρι την επόμενη έκθεση, όλη η ομάδα της TECHNOMATIC GROUP σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι στη διάθεση σας για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και εξειδικευμένες λύσεις πάνω στις δικές σας ανάγκες!

–Our inspiration, your solution!