Μικρό μέγεθος, μεγάλη απόδοση!

Home   /   Νέα   /   Μικρό μέγεθος, μεγάλη απόδοση!

Μικρό μέγεθος, μεγάλη απόδοση
Powered by VUOTOTECNICA SPA – Vacuum Technology

Η σμίκρυνση των εξαρτημάτων για το χειρισμό και τη δημιουργία κενού γίνεται όλο και πιο σημαντική, ειδικά σε κάποιους τομείς στους οποίους απαιτείται πολύ μικρό αποτύπωμα, όπως στη συλλογή και τοποθέτηση μικρών αντικειμένων.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε στην πράξη κάποια εξαρτήματα της Vuototecnica στη συλλογή γυάλινων φιαλιδίων για τη φαρμακοβιομηχανία: Γεννήτρια κενού PVP05, μίνι στηρίγματα βεντουζών, μίνι ψηφιακοί κενοστάτες (120510) και βεντούζες φυσαρμόνικες με διάμετρο επαφής μόλις 4mm (διαθέσιμο και με κανονική βεντούζα).


Η γεννήτρια κενού PVP05 λειτουργεί χρησιμοποιώντας την αρχή Venturi και είναι ιδιαιτέρως κατάλληλη να ελέγχει βεντούζες κενού, για τη συλλογή και το χειρισμό μη-πορωδών αντικειμένων και εξοπλισμού στον οποίο η ζήτηση παροχής είναι περιορισμένη.
Τα μίνι στηρίγματα βεντουζών είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές εκδοχές, με ή χωρίς ρακόρ και κατασκευάζονται από υλικά ποιότητας: οι άξονες και τα ελατήρια φτιάχνονται από ανοξείδωτο ατσάλι, για πρόσθετη αντοχή.


Οι μίνι κενοστάτες, εξαιρετικοί για λόγους ασφαλείας, για το ξεκίνημα ενός κύκλου εργασιών ή για τον έλεγχο των βεντουζών κενού από το χειριστή, παρέχουν μια ακριβής ένδειξη κατά την επίτευξη ενός συγκεκριμένου βαθμού κενού. Είναι μικροί και ιδιαιτέρως κατάλληλοι για εγκατάσταση σε κοντινή απόσταση από τις βεντούζες ή όπου η διανομή του κενού είναι υποχρεωμένη σε πολύ μικρούς χώρους.

Σε συνδυασμένη δράση, τα προϊόντα της Vuototecnica είναι ιδανικά γι’ αυτή την εφαρμογή στον κόσμο του φαρμάκου, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις όπου υπάρχει η ανάγκη για μείωση του χώρου, χωρίς να παραλείπεται η απόδοση και η σταθερότητα της λαβής, όπως για παράδειγμα στην εξαγωγή μικρών κομματιών πλαστικού με βεντούζες κενού από τη διαδικασία χύτευσης με έγχυση.