Κοχλιοφόροι και εμβολοφόροι αεροσυμπιεστές από την SCC TOLPEC!

Home   /   Νέα   /   Κοχλιοφόροι και εμβολοφόροι αεροσυμπιεστές από την SCC TOLPEC!
κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές

Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους και συνεργάτες μας!!
Με χαρά σας παρουσιάζουμε σήμερα τη νέα, πολύ σημαντική συνεργασία μας στους κοχλιοφόρους αεροσυμπιεστές με το Γερμανικό Οίκο SCC TOLPEC GMBH!
H SCC TOLPEC ιδρύθηκε από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο των συστημάτων πεπιεσμένου αέρα. Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη βιομηχανία, με Γερμανική τεχνολογία και υπεροχή, στις πιο προσιτές τιμές.
Η TECHNOMATIC GROUP, σε συνεργασία με την SCC TOLPEC εισάγει και προσφέρει κοχλιοφόρους και oil free αεροσυμπιεστές, εμβολοφόρους αεροσυμπιεστές, ξηραντές, φίλτρα και παρελκόμενα για βιομηχανική και ναυτιλιακή χρήση.
Όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά συμμόρφωσης και διαθέτουν ΠΛΗΡΗ διετή εγγύηση καλής λειτουργίας, η οποία δύναται να επεκταθεί και στα πέντε έτη!
Η εταιρία μας διαθέτει ομάδα έμπειρων πωλητών και τεχνικών για τη μελέτη των αναγκών σας σε πεπιεσμένο αέρα, την προσφορά της κατάλληλης λύσης , τη διάθεση εγγυημένων ανταλλακτικών και φίλτρων αλλά και τη δυνατότητα επισκευής και αποκατάστασης βλαβών 24/7. Mέχρι σήμερα έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες εγκαταστάσεις νέων μοντέλων SCC TOLPEC με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση των πελατών μας.
Περισσότερες πληροφορίες για τη γκάμα προϊόντων της SCC θα βρείτε στα παρακάτω link
https://technomaticgroup.gr/products/industrial-equipment/air-compressors/
https://www.scc-aircompressors.com/en/
Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση και προσφορά στα μέτρα σας!

Κομπρεσέρ Αέρος - Κοχλιοφόροι Αεροσυμπιεστές ΣΕΙΡΑ FLEXI [11 – 75 KW] - TechnomaticGroup