Επίσκεψη της TECHNOMATIC GROUP στη DANA BREVINI & CONTARINI HYDRAULICS

Home   /   Νέα   /   Επίσκεψη της TECHNOMATIC GROUP στη DANA BREVINI & CONTARINI HYDRAULICS

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στελεχών της εταιρίας μας σε μεγάλα εργοστάσια της Ιταλίας στο χώρο των υδραυλικών συστημάτων και εξαρτημάτων , με τα οποία έχουμε χρόνια και εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία.

Η TECHNOMATIC GROUP, συνεργάτης επί σειρά ετών της BREVINI FLUID POWER (νυν DANA BREVINI ) στον τομέα των υδραυλικών μοτέρ, χειριστηρίων και συγκροτημάτων, ήταν καλεσμένη σε διήμερη συνάντηση αντιπροσώπων απ΄ όλο τον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Reggio Emilia στις 12 & 13 Μαρτίου 2019.

Για δύο μέρες, είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για όλες τις εξελίξεις στο – τεράστιο πλέον – DANA Group, για τα νέα προϊόντα που ετοιμάζονται αλλά και τις εκτεταμένες επενδύσεις που έχουν γίνει με στόχο την περαιτέρω ανοδική πορεία της εταιρίας τα επόμενα χρόνια.

dana brevini headquarters
dana brevini
brevini fluid power product range

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν επίσης: επίσκεψη σε αγροτουριστική μονάδα παραγωγής παραδοσιακού βαλσάμικου ξυδιού αλλά και ιδιωτική ξενάγηση στο μουσείο της Ferrari στο Μaranello!

Με μεγάλη χαρά επισκεφθήκαμε και το εργοστάσιο της CONTARINI HYDRAULICS (μέλος του INTERPUMP Group) , το οποίο καταλαμβάνει μεγάλη έκταση με σειρά κτιρίων στο Lugo – επαρχία Ravenna!! Η εταιρία μας συνεργάζεται με την CONTARINI τις τελευταίες δύο δεκαετίες, προμηθευόμενη υδραυλικούς κυλίνδρους και εξαρτήματα κυλίνδρων ανώτερης ποιότητας.

contarini

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας για τη θερμή υποδοχή και την εμπειρία που μας προσέφερε η συνάντηση μας αλλά και η συνολική επίσκεψη μας στην πάντα αγαπημένη Ιταλία. Ciao bella Italia!